Przejdź do menu Przejdź do treści

Catering

Catering

Bufet działający przy Klubie Studenckim „BAKAŁARZ”
Ma w swojej ofercie kompleksową obsługę imprez okolicznościowych typu bale studenckie, półmetki, bale magisterskie, imprezy integracyjne i inne.
Sala klubowa (z nagłośnieniem, samodzielną szatnią, i osobnym węzłem sanitarnym)
posiada 120 miejsc siedzących.
Standardowo proponujemy klientom dwa warianty konsumpcji z obsługą kelnerską z możliwością dostosowania oferty do indywidualnych potrzeb organizatorów.

Wymienione kwoty to całkowity koszt imprezy łącznie z obsługą kelnerską. Nie obejmuje ona jedynie  alkoholu, którego sprzedaży nie prowadzimy.

Kontakt

Marek Chmielewski

telefon: +48 606 608 433

e-mail: marek_chmielewski@poczta.onet.pl

https://bakalarz.eatbu.com/

[page_container][one_third]
[pricing_column title=’Wariant I’ price=’60’ currency=’zł’ price_period=’ZA OSOBĘ’  target=” button_text=’Cena tego wariantu konsumpcji przy ilości uczestników powyżej 60 osób to 60zł/os’ active=’no’]

  • jedno danie gorące (obiadowe), np. pierś drobiowa gyros z ziemniakami zasmażanymi i zestawem surówek
  • zimna płyta – półmiski z wędlinami, serami, pasztetami, dwa rodzaje sałatek, dodatki typu ogórek kiszony, pomidor, pieczywo
  • zimne napoje – dwa rodzaje soków i woda mineralna – bez ograniczeń ilościowych
  • gorące napoje – kawa i herbata – bez ograniczeń ilościowych

[/pricing_column]
[/one_third]
[one_third][pricing_column title=’Wariant II’ price=’70’ currency=’zł’ price_period=’ZA OSOBĘ’ target=’_self’ button_text=’Cena tego wariantu konsumpcji przy ilości uczestników powyżej 60 osób to 70zł/os’ active=’no’]

  • jedno danie gorące (obiadowe), np. pierś drobiowa gyros z ziemniakami zasmażanymi i zestawem surówek
  • zimna płyta – półmiski z wędlinami, serami, pasztetami, dwa rodzaje sałatek, dodatki typu ogórek kiszony, pomidor, pieczywo
  • zimne napoje – dwa rodzaje soków i woda mineralna – bez ograniczeń ilościowych
  • gorące napoje – kawa i herbata – bez ograniczeń ilościowych
  • drugi ciepły posiłek (typu barowego) np. zupa gulaszowa lub barszcz z krokietem.
  • Przy dużo mniejszej lub większej ilości uczestników ceny podlegają negocjacji.

[/pricing_column]
[/one_third]
[one_third_last][pricing_column title=’Wariant III’ price=’40’ currency=’zł’ price_period=’ZA OSOBĘ’ target=’_self’ button_text=’Cena tego wariantu konsumpcji od 40zł/os ’ active=’no’]

  • Impreza w formie szwedzkiego stołu
  • Menu uzgadniane każdorazowo z organizatorem.

[/pricing_column]
[/one_third_last]
[/page_container]

Aktualności